Előző Vissza
Budapest, 2020. február 05.

Müller Drogéria Lánc Knoppers áruvisszahívása – fontos biztonsági figyelmeztetés

A Müller Drogéria lánc visszahívja a német előlapos, magyar címkével ellátott Knoppersek termékeket üzleteiből, mivel a termékcímkéken nincs feltűntetve a földimogyoró összetevő.

 

A Müller Drogéria lánc visszahívja az általuk forgalmazott Knoppers ostyákat és Knoppers Nussriegel termékeket, mivel a földimogyoró összetevő nincs feltűntetve a magyar címkéken. A Müller az eredeti, német nyelvű termékcsomagolást importálta, amelyet helytelen összetevő listát tartalmazó magyar címkével láttak el (a címkén a földimogyoró nincs feltüntetve az összetevők között).

 

Felhívnánk a figyelmet, hogy:

  • A termékvisszahívás csak azokra a Müller által forgalmazott Knoppers termékekre vonatkozik, amelyeket a forgalmazó Németországból importál, és a magyar Müller üzletekben forgalmaz,  valamint amelyeknél nincs feltüntetve a földimogyoró a magyar összetevő listában.
  • A földimogyoró allergiával rendelkező vásárlóink ne fogyasszák  a Knoppers termékeket, mivel a receptúra váltást követően minden Knoppers termék földimogyorót tartalmaz, mint összetevő.
  • A Müllerben vásárolt termékeket juttassák vissza abba a Müller üzletbe, ahol azokat vásárolták, és a termékek ellenértékét az üzletlánc teljes egészében megtéríti. További részletekről ezen a linken tájékozódhat.