A Storck mint munkáltató

A Storcknál minden nap egy közös cél hajt minket: örömet szerezni. A Storcknál a legnagyobb értéket több mint 100 éve a munkatársak képviselik. Ezért olyan különleges tehetséggel rendelkező embereket keresünk, akik osztják szenvedélyünket, velünk együtt növekednek, és akik egy családi vállalkozás előnyeit értékelni tudják.

Üdvözöljük a Storcknál!
Vállalati kultúránk

Storck vállalati kultúránk a több mint 100 éves hagyományon és a tulajdonosi vezetésen alapszik. Napjainkban nemzetközi családi vállalkozásként 21 leányvállalattal működünk. Folyamatos sikerünk titka: autentikus személyiséggel rendelkező munkatársaink, akik mindennap hozzánk hasonló szenvedéllyel végzik munkájukat és adják tovább másoknak.
 

Vezetői értékeink

Teljesítmény, szenvedély és összetartozás – ez a három tulajdonság a Storck vezetői értékeinek meghatározója. Mindezt szem előtt tartva a kimagasló támogatás és ösztönzés fejében munkatársainktól erős elkötelezettséget várunk el.  Vezetőink nap mint nap szívvel-lélekkel teszik dolgukat, lelkesítve munkatársaikat. Példamutató együttműködő képességükkel inspiráló légkört teremtenek, hiszen tudjuk, hogy  a Storck hosszútávú sikerének fenntartása az összes munkatárs együttműködésén múlik.

Munkatársaink

A Storcknál a munkatársak mindent megtesznek azért, hogy nyugodt és barátságos légkört teremtsenek. Az új munkatársakat ezért nagyon gondosan választjuk ki. A szakmai kvalitások mellett az úgynevezett "soft skill"-ekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Azokat keressük, akik elkötelezettek, lelkesek és van bennük csapatszellem, ugyanis valljuk, hogy különböző tehetségű és személyiségű emberek összjátéka tesz minket sikeressé.

Munkatársainknak személyre szabott támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy szakmai fejlődésüket elősegítsük. Arra törekszünk, hogy a vezető pozíciókat saját sorainkból töltsük be.