Magyarország: Storck Hungária KFT.

A Storck termékei Magyarországon a 90-es években disztribútor cégen keresztül kerültek forgalomba, ekkor 4 márka – a merci, a Toffifee, a Werther’s Original és a Mamba - volt kapható a hazai piacon. A márkák növekvő sikere szükségessé tette, hogy az anyavállalat Magyarországon is megalapítsa saját leányvállalatát.

A német AUGUST STORCK 100 százalékos tulajdonában lévő STORCK HUNGÁRIA KFT. 2000-ben alakult, 25 fővel kezdte meg a működését, jelenleg 26 főt foglalkoztat. A Storck hazai leányvállalata négy fő szegmensben van jelen a magyar édességpiacon: a praliné, a táblás csokoládék, a cukorkák illetve a szeletes termékek, azon belül is az ostyaszeletek piacán. A merci és a Toffifee márkák sikerének köszönhetően a Storck Hungária évek óta a magyar pralinépiac vezető szereplője. A cukorkapiacon a nimm2, a Mamba és a Werther’s Original termékekkel lopta be magát az édességkedvelők szívébe, míg a szeletes piacon a Knoppers ostyaszelettel kíván hosszútávon előkelő piaci pozíciót elérni.

A budapesti STORCK HUNGÁRIA KFT. 2006-tól regionális központként működik, mely régióhoz a magyar piacon túl Románia, Bulgária, Macedónia, Görögország, Ciprus és Moldova tartozik.

Sales area: Storck Hungária KFT.

Értékesítési régió

Az értékesítési régióba 7 ország tartozik, mintegy 55 millió lakossal.

Storck elérhetőség

Elérhetőség

Budapest, Magyarország