merci

Kérdéseit és észrevételeit örömmel fogadjuk! Használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és írjon nekünk! A gyakori kérdésekre válaszainkat alább találja.

Gyakori kérdések

A merci tartalmaz állati eredetű összetevőket?

Merci termékeink gyártásához a növényi összetevőkön kívül tejtermékeket is felhasználunk. A merci Finest Selection Mandulás Válogatása ezenkívül tojásfehérjét is tartalmaz.

Van alkohol a merci termékekben?

A merci csokoládé összetevői között nem szerepel alkohol. A csokitöltelékekhez használt aromában viszont lehet alkohol, mivel egyes aromákat csak alkohol segítségével lehet előállítani. A végtermékbe kerülő alkohol mennyisége nagyon csekély, körülbelül annak a mennyiségnek felel meg, amennyit a teljesen szokványos gyümölcslevek a természetes erjedési folyamat eredményeként tartalmazhatnak.

Gluténmentesek a merci termékek?

Legtöbb termékünk megfelel a törvényi előírásoknak, ill. a Német Cöliákia Társaság gluténmentes élelmiszerekkel szemben támasztott követelményeinek (legfeljebb 20 mg glutén 1 kg élelmiszerben).

A merci Finest Selection Mandulás Válogatása nem gluténmentes, mivel gyártásához búzafehérjét és búzamalátát is felhasználunk. Fontos, hogy termékeink megvásárlásakor a csomagoláson feltüntetett összetevőket minden esetben ellenőrizze tekintettel arra, hogy azokban a receptúra esetleges módosulása miatt változás következhet be.

Kérjük, hogy a termékeink gluténtartalmára vontakozó információt minden esetben egyeztesse orvosával és rendszeres időközönként frissítse, melyre vonatkozó kérdésére szívesen adunk ismételt tájékoztatást.

Kapcsolat

A kötelezően kitöltendő mezőket jelöli.

A cikkszám csak 8 vagy 13 karakter hosszúságú lehet.
Hibás karaktert tartalmaz.
Hibás karaktert tartalmaz.

Kérjük, adja meg a Captcha-kódot.

Reklamációra vonatkozó információk

 

Fogyasztóink véleménye nagyon fontos számunkra. Kérjük, őrizze meg a kifogásolt terméket a csomagolással együtt. Üzenete fogadását követően mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot és ismertetjük a további lépéseket.