Munkavállalói juttatások

A Storcknál a munkatársak juttatási csomagja széles spektrumon mozog: a versenyképes jövedelemtől kezdve az egészségügyi ellátásokon keresztül a változatos szabadidős programokig. A juttatásokat és szolgáltatásokat tartalmazó átfogó csomaggal a nálunk dolgozókat a munka és szabadidő egészséges egyensúlyának kialakításában kívánjuk támogatni.
Juttatásaink
Egyéni képzés és kvalifikáció a Storcknál

A továbbképzés és a kvalifikáció a vállalati stratégiánk lényeges pillérei. A Storck nagy hangsúlyt fektet a munkatársak szakmai és személyes fejlődésére erősségeik figyelembevételével, és nem csak a szakmai pályafutásuk kezdetén. Hisszük, hogy egy életen át tartó tanulás jelenti számunkra a tartós közös siker kulcsát.

Egészségmegőrzés a Storcknál

Munkatársaink egészsége számunkra különösen fontos. A Storck ezért számos, az egészséget támogató szolgáltatást biztosít a különböző telephelyein. Ide tartoznak többek között az ülőmunkát végzők egészségének megőrzésére szolgáló foglalkozások, relaxációs tréningek, pszichoterapeuták által vezetett egyéni kurzusok, egészségmegőrző és fitness órák.

Munka és szabadidő a Storcknál

Családi vállalkozásként a Storck természetesen arra törekszik, hogy munkatársai könnyebben összeegyeztethessék a munkát a családdal. Rugalmas munkaidő-modellek alkalmazásával indokolt esetekben figyelembe tudjuk venni a különféle igényeket. Hallei (Vesztfália) telephelyünkön pedig még egy játszósarokkal kialakított családi irodánk is van arra az esetre, ha az otthoni gyermekfelügyeletet esetleg kollégáink nem tudják megoldani.

A Storck részvétele a munkatársak problémáiban

Mindegy, hogy vétlenül vagy sem, mindenki kerülhet nehéz élethelyzetbe. Olyan problémák esetén, mint például válás, félelmek vagy függőség, a Storck szociális munkatársai szakértő, diszkrét segítséget jelentenek bárki számára. Ez a szolgáltatás része annak a csomagnak, amelyet a Storck minden egyes munkatársának biztosít.