nimm2 – Vitamin és édesség.
nimm2 – Vitamin és édesség.
nimm2

Mindig népszerű

A nimm2 vitaminos cukorkák kicsik és nagyok körében egyaránt kedveltek, 1962 óta Németország egyik legismertebb cukorkája. A nimm2 cukorkák a „vitamin és édesség” ígérete mellett a nassolás örömét kínálják.

nimm2 Smilegummi

A nimm2 Smilegummi gyümölcsös gumicukor gyümölcslével és vitaminokkal, változatos cukorkafigurákkal és ízekben.

nimm2 Soft

A nimm2 soft töltött gyümölcsös olvadó cukorka, a nimm2 értékes összetevőivel, gyümölcslével és vitaminokkal. Minden csomag négy különböző ízt tartalmaz finom töltelékkel. Mostantól pedig a nimm2 soft új, gyümölcsös-kólás (koffeinmentes) változatban is kapható.

nimm2 Softies

A nimm2 Smilegummi töltött gyümölcsös gumicukor gyümölcslével és vitaminokkal, változatos cukorkafigurákkal és ízekben.

Történet
Vitamin és édesség – sikeres párosítás 1962 óta kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Napjainkban

A termékek sokfélesége

Ma már a nimm2 termékcsalád széles kínálatából választhatunk, miközben a termékelőnyök minden nimm2 cukorkában megmutatkoznak. A klasszikus keménycukorka vagy a gumicukrok mellett számos további variáció létezik. Legyen szó nimm2 soft-ról, nimm2 nyalókáról vagy a nimm2 Smilegummi almás vagy Shakies változatáról: mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

2016

Megérkeztek a tejes figurák!

A nimm2 Smilegummi tejes figurái mókásak és mindenkit jó kedvre derítenek. Az első egész gyümölcsös gumicukor figurák, amelyek egyszerűen ennivalóak.

2006

Kerek a világ!

A nimm2 soft-ot 2006-ban ismeri meg a világ. A olvadó cukorka négy finom íze gyümölcsös töltelékkel és vitaminokkal azonnal belopta magát az emberek szívébe!

nimm2 2006: Round and round we go!

1996

Mérföldkő

A termékcsalád 1996-ban a nimm2 Lachgummi gyümölcsös gumicukrokkal bővült Németországban, ami valódi mérföldkő volt a márka történetében.
A magyar fogyasztók a gyümölcslével és vitaminokkal készült, vidám formájú gumicukrokat nimm2 Smilegummi néven 2009-től ismerhették meg.

1980

Bölcs szavak

"Ha gyermeke mindennél jobban szereti a cukorkát, és Ön mindennél jobban szereti gyermekét, akkor adjon neki nimm2-t." Ez a reklámban elhangzó mondat nem kis szerepet játszott a nimm2 bámulatos sikerében.

nimm2 1980: Wise words

1962

Áttörő újdonság

A nimm2 története 1962-re nyúlik vissza, ekkor született meg a valódi gyümölcslével töltött és 9 hozzáadott vitamint tartalmazó nimm2 cukorka. A „Vitamin és édesség” kombináció kezdetektől fogva a márka töretlen sikerének kulcsa. A nimm2 máig az egyik legismertebb Storck cukorka márka.

nimm2 1962: Spektacular innovation