merci, hogy vagy nekem.
merci, hogy vagy nekem.
merci

Köszönöm azt jelenti, merci.

A legfinomabb csokoládé válogatott összetevőkből, egyesével csomagolva. A merci praliné 1964-ben Németországból indult hódító útjára, és gyorsan belopta magát az emberek szívébe. A merci azóta is az az „ajándék”, mellyel szavak nélkül fejezhetjük ki őszinte köszönetünket. Köszönöm azt jelenti, merci - merci, hogy vagy nekem.

merci Limited Edition

A merci szerelmeseinek – merci limitált kiadás négy ellenállhatatlan ízben. Köszönetképpen, megosztásra vagy saját magad kényeztetésére. Csak rövid ideig kapható.

Történet
Köszönöm azt jelenti, merci. Ma a világ több mint 100 országában milliók mondanak köszönetet mercivel.
Köszönöm azt jelenti, merci. Ma a világ több mint 90 országában milliók mondanak köszönetet mercivel.

2016

Új finom táblás csokoládé

Finom kis csokoládé táblák, egyesével, aranyba csomagolva elegáns díszdobozban 8 ellenállhatatlan ízben – ez a merci táblás csokoládé, a merci legújabb terméke.

merci 2015: Új finom táblás csokoládé

2013

Mindenkinek, aki ropogósan szereti!

A merci Mandulás Válogatás négy finom ízvariációjával 2013-ban bővült a merci termékpalettája - a Mogyorós-mandulás, a Mandulás-rizspelyhes fehér, a Mandulás ét és a Mézes-mandulás ízek mindenkinél teli találat!

merci 2013: Mindenkinek, aki ropogósan szereti!

2011

Ünnepekre hangolva!

A merci választéka 2011-től új szezonális termékekkel gazdagodik: az üreges húsvéti nyuszi és az üreges Mikulás mellett a húsvéti tojás- és karácsonyi golyóválogatás teszi az ünnepeket még meghittebbé.

merci 2011: Még ünnepélyesebb!
merci 2011: Még ünnepélyesebb!

1995

Apró örömök, valódi élvezet

A termékcsalád ismét bővül: A merci legkedveltebb ízei 1995-től kis adagokban is kaphatók – merci Pur néven váltak ismertté. Ideális termék saját fogyasztásra és barátokkal való megosztásra.

merci 1995: Small treats, pure pleasure

1994

Bővül a termékcsalád

1994-ben bevezetésre kerül a merci Crocant nevű csokoládékülönlegesség, mogyorós-tejszínes grillázs, ropogós manduladarabokkal, tejcsokoládéval bevonva.

merci 1994: Bővül a termékcsalád

1989

Történelmet író szlogen.

1989 óta így fejezzük ki köszönetünket: „merci, hogy vagy nekem”.
Ekkor a merci Finest Selection válogatása már 8 ízt tartalmaz.

merci 1988: Történelmet író szlogen.

1964

Szívből szól: merci

A sikertörténet kezdete! 1964-ben a Storck egy teljesen egyedülálló új csokoládéval lepte meg a világot. Az új csokoládé egyesével, aranyba csomagolt csokoládérudacskákból állt, és mint valódi apró köszönet vonult be a köztudatba.

merci 1965: merci from the bottom of my heart.