Knoppers - Ha többre vágysz.
Knoppers - Ha többre vágysz.
Knoppers

Ideális snack a főétkezések között

A Knoppers 1983-ban került Németországban bevezetésre, a tejes-mogyorós ostyaszelet sikere azóta töretlen. A Knoppers ropogósra sütött ostyából készül, ízletes tejkrém és lágy nugátkrém töltelékkel, pirított mogyoródarabkákkal gazdagítva. Legyünk munka közben, iskolában vagy útközben – egy ropogós, ízletes Knoppers elfogyasztásával kis szünet után könnyedén folytathatjuk tovább a napot.

Knoppers

Amikor délelőtt elvégeztük az első lendületnyi feladatunkat, akkor engedjünk meg egy kis pihenőt egy szelet Knoppers-szel, hogy új energiával folytassuk tovább a napot. Összetevőinek köszönhetően könnyű, ideális snack a főétkezések között.

Knoppers NutBar

Knoppers Nutbar, egy roppant finom harapnivaló, ami után könnyedén folytatod majd a napod!
Ez a csokoládészelet kombinálja a Knoppers ostyaszelet jól ismert összetevőit extra mogyoródarabokkal, karamellával, mindezt tejcsokival bevonva.

Történet
A Knoppers a legkedveltebb tízórai snack a világ több mint 40 országában. Ez a Knoppers sikertörténete.

2020

Az új Knoppers Nutbar – Az első csokoládészelet, Knoppers stílusban

Megérkezett a Knoppers család új, ízletes tagja. 2020 augusztusában megjelent az első igazi Knoppers stílusú csokoládészelet - egy könnyed snack, mely megédesíti majd a délutánodat. Az új Knoppers Nutbar csokoládészelet kombinálja a Knoppers ostyaszelet jól ismert összetevőit extra mogyoródarabokkal, karamellával, és csokoládéval.

2013

30 éves a Knoppers – világszerte sikeres!

A Knoppers már 30 éves múltra tekint vissza, és külföldön is egyre kedveltebb. A finom tejes-mogyorós ostyaszelet ekkor már több mint 40 országban kapható. 2004-ben a termékcsalád a Knoppers Minis-zel egészül ki, ami nem más mint kedvenc Knoppers ostyaszeletünk mini méretben, zacskós kiszerelésben, amelyet barátainkkal is megoszthatunk.

1983

A Knoppers meghódítja Németországot

A ropogós, tejes-mogyorós ostyaszelet 1983-ban született. Röviddel ezután a fülbemászó „délelőtt fél tíz Németországban” szlogennel a Knoppers gyorsan nagy népszerűségre tett szert.

Knoppers 1983: Knoppers conquers Germany