Leld kedved benne! Toffifee
Leld kedved benne! Toffifee

Leld kedved benne! Toffifee

Egyedi forma gazdag tartalommal. A Toffifee 1973-ban formáját és ízvilágát tekintve valódi világújdonságként került bevezetésre. Ma már a Toffifee több mint 100 országban örvend nagy népszerűségnek. Nem csoda, hiszen a Toffifee-ben az összetevők olyan ízkombinációja rejlik, amit mindenki szeret: ropogós mogyoró lágy karamellben, finom nugátkrémmel, a tetején egy csöppnyi étcsokoládéval.

Hírek a Toffifee-ről

Toffifee Limited Edition

A Toffifee nagy sikerű limitált kiadása visszatért! Az egyedülálló ízélményt biztosító kókuszos ízvariáns még teljesebbé teszi a családdal és a barátokkal töltött pillanatokat. Csak rövid ideig kapható!

Termékek

A Toffifee-t mindenki szereti: ropogós mogyoró lágy karamellben, finom nugátkrémmel, a tetején egy csöppnyi étcsokoládéval.

Történet
1973-ban igazi újdonságként kerül bevezetésre, forma- és ízvilágát tekintve még mindig egyedülálló, már több mint 100 országban kapható: ez a Toffifee sikertörténete.

Napjainkban

A Toffifee sikertörténete folytatódik. A Toffifee 2014-ben már több mint 100 országban volt kapható. Torták, muffinok vagy épp a sokrétű felhasználás számos receptötlete mutatja, hogy a Toffifee világszerte számtalan rajongót inspirál.

Toffifee: Nem ért véget - Napjainkig

2013

Boldog születésnapot!

40 éves a Toffifee! Ebből az alkalomból a Toffifee különleges „Happy Birthday“ kiadással, születésnapi nyereményjátékkal és kimondottan az évfordulóra készített születésnapi tortarecepttel jelentkezett.

Toffifee 2013: Boldog születésnapot!

2000

Világszerte népszerű!

A Toffifee az új évezredben is megőrizte egyediségét és számos országban egyre nagyobb népszerűségre tett szert. A Toffifee az egész család kedvence lett.

Toffifee 2000: Világszerte népszerű!

1990

Nagyoknak és kicsiknek

Hangos, színes, kicsit talán őrült – ilyenek voltak a 90-es évek. És mi történt ekkor a Toffifee-vel? Az 1990-ben bemutatott reklámfilm üzenete: Az életben igazán sok felfedezni való van, de ha a Toffifee-ről van szó, a család minden tagja szívesen hazatér.

Toffifee 1990: Nagyoknak és kicsiknek

1980

Összetéveszthetetlen Toffifee

"Leld kedved benne! Toffifee"
1980-ban a Toffifee szlogen megújul, a Toffifee a család pralinéjává válik.

Toffifee 1980: Összetéveszthetetlen Toffifee

1973

Még ma is egyedi

Feketésbarna édesség mogyoróval – így indult a Toffifee 1973-ban Németországban. A terméket eredetileg dolgozó nőknek szánták, mint kis energiafalat, ám gyorsan több lett belőle! A Toffifee valódi újdonságot és máig tartó sikert hozott a Storcknak.

Toffifee 1973: Még ma is egyedi