Toffifee

Kérdéseit és észrevételeit örömmel fogadjuk! Használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és írjon nekünk! A gyakori kérdésekre válaszainkat alább találja.

Gyakori kérdések

A Toffifee tartalmaz állati eredetű összetevőket?

A Toffifee tejet, ill. tejtermékeket tartalmaz. A termékben ezek az egyedüli állati eredetű összetevők.

Van zselatin a Toffifee-ben?

Nem, a Toffifee nem tartalmaz zselatint.

Allergiás vagyok a mogyoróra/mandulára/egyéb diófélékre. Fogyaszthatok ennek ellenére Toffifee-t?

A csomagoláson található  allergén információval arról tájékoztatjuk a fogyasztókat, hogy a Toffifee „mandula, mogyoró és egyéb diófélék” részeit tartalmazhatja. Az allergén információ a dió- vagy mogyorófélékre súlyosan allergiás emberek számára szól. A Toffifee nem tartalmaz diót mint összetevő, de ennek ellenére nem zárható ki, hogy egyes esetekben a Toffifee diófélék részeit tartalmazza. Az sem zárható ki, hogy például a mogyoróféléket beszállító partnereink által nyomokban szennyeződhet a termék – mandulával, egyéb diófélékkel –  legnagyobb gondosságuk ellenére. Mindezek miatt kérjük Önöket, ismert allergiájuk mértékében döntsenek a termék fogyasztásáról.

Gluténmentes a Toffifee?

A Toffifee alapvetően gluténmentes, mivel gluténtartalma kevesebb mint 20ppm. A termék gluténtartalma ugyanis olyan elenyésző, hogy megfelel a gluténmentes élelmiszerekkel szemben támasztott jogi előírásoknak, ill. a Német Cöliákia Társaság követelményeinek (legfeljebb 20 mg glutén 1 kg Toffifee-ben).

Mit jelent a „Toffifee” név?

A név „toffi” fele a karamellát jelentő "toffee" szóból, a második fele, a „fee” pedig a "fairy" azaz tündér szavakból származik. A tündér a jó dolgok átadóját szimbolizálja. Teljesíti kívánságunkat, amikor valami finomat szeretnénk nassolni, ami csak a legjobb összetevőkből készül és örömteli pillanatokkal ajándékoz meg bennünket.

Van alkohol a Toffifee-ben?

Nem használunk alkoholt a Toffifee készítéséhez. Az jelenlegi receptúra alapján a felhasznált aromákban megtalálható legkisebb mennyiségű alkoholtartalom is kizárható.

Kapcsolat

A kötelezően kitöltendő mezőket jelöli.

A cikkszám csak 8 vagy 13 karakter hosszúságú lehet.
Hibás karaktert tartalmaz.
Hibás karaktert tartalmaz.

Kérjük, adja meg a Captcha-kódot.

Reklamációra vonatkozó információk

 

Fogyasztóink véleménye nagyon fontos számunkra. Kérjük, őrizze meg a kifogásolt terméket a csomagolással együtt. Üzenete fogadását követően mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot és ismertetjük a további lépéseket.