A Mambát mindenki szereti!
A Mambát mindenki szereti!
Mamba

Gyümölcsös olvadó cukorka tele vidámsággal

A Mamba olvadó cukorka kicsik és nagyok körében több mint 60 éve népszerű csemege. A gyümölcs ízű olvadó cukorka számos ízvariációt kínál, a praktikus csomagolásnak köszönhetően pedig egymással való megosztásra is ideális. Neked melyik a kedvenced?

Mamba

Gyümölcsös olvadó cukorka finom eper, málna, narancs és kóla ízekben. Gyümölcsös és megosztásra is ideális! Minden rúd 4 külön csomagolt kockát tartalmaz, benne egyenként 6 olvadó cukorkával.

Történet
60 years of Mamba – the story of an eternally young brand
A Mamba több mint 60 éve – egy örökifjú márka története.

2007

Új változatok felé!

Bár a Mamba sikertörténete hosszú múltra tekint vissza, az évek nem tudnak kifogni az örökifjú márkán. Folyton megújul és reagál a fogyasztók változó ízlésbeli preferenciáira. Az első újdonság a savanyú ízeket tartalmazó Mamba Sour volt, amelyet a Mamba Cola követett.

Mamba 2007: Variety is the spice of life!

1986

A Mamba nagy világutazásának kezdete

A Mamba immár sok éve kedvelt olvadó cukorka az egész világon. 1986-ban sikeresen mutatkozik be az amerikai piacon, az 1990-es években további országokban debütál, mint pl. Lengyelországban, Oroszországban és Magyarországon, ahol a Mamba a legismertebb és legkedveltebb olvadó cukorkák közé tartozik.

Mamba 1986: Mamba discovers the big wide world

1953

A Mamba bemutatkozik a német piacon.

1953-ban elkezdődik a Mamba karrierje. A hat darab finom olvadó cukorkát tartalmazó kis Mamba kockák nemcsak ízük, hanem megengedhető áruk miatt is rögtön népszerűek lettek.

Mamba 1953: Mamba launched on the German market